Xerrades CAP Lloreda

Després del taller d’Artteràpia, l’altra activitat formativa que s’ha gestionat a través del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració del CAP de Lloreda (ABS Nova Lloreda), és una sèrie de xerrades sobre temes pediàtrics.

El dilluns dia 6 de maig de 15.30 a 17h, la Laia Parrón i la Paqui Lajara ens parlaran d’urgències pediàtriques, nocions de primers auxilis i normes d’actuació davant d’accidents quotidians.

El dimecres 22 de maig de 15.30 a 17h, l’Alfredo Vieira i la Paqui Lajara vindran a parlar sobre límits, en forma de tertúlia oberta per a poder intercanviar punts de vista.

Per a totes dues xerrades s’ha penjat una llista d’assistència al taulell del passadís de l’escola, us convidem a assistir. Per aquells que no pogueu venir, mirarem de fer un resum i publicar-ho.

——————————————————————————————————————————–

Después del taller de Arteterapia, la otra actividad formativa que se ha gestionado a través del Departamento de Educación del Ayuntamiento de Badalona con la colaboración del CAP de Lloreda (ABS Nova Lloreda), es una serie de charlas sobre temas pediátricos.

El lunes día 6 de mayo, de 15.30 a 17h, Laia Parrón y Paqui Lajara nos hablarán de urgencias pediátricas, nociones de primeros auxilios y normas de actuación frente a accidentes cotidianos.

El miércoles 22 de mayo, de 15.30 a 17h, Alfredo Vieira y Paqui Lajar vendrán a hablar sobre límites, en forma de tertulia abierta para poder intercambiar puntos de vista.

Pera las dos charlas se ha colgado una lista de asistencia en el tablón del pasillo, os invitamos a asistir. Para aquellos que no podáis venir, miraremos de hacer un resumen y publicarlo.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s