Quotes curs 2013-14

El passat dimarts 25 de juny es va celebrar el Ple Ordinari a l’Ajuntament i a l’ordre del dia estava contemplat parlar dels preus públics, incloent les quotes de les Escoles Bressol Municipals.

Segons la nota de premsa emesa al respecte, s’ha aprovat provisionalment no apujar les quotes, es mantindran les quotes del curs 2012-13.

A més, han aprovat que es demani per avançat la quota d’un mes en concepte del darrer mes del curs. Així volen evitar les baixes sobtades i facilitar la incorporació d’infants en llista d’espera.

Quant aquest avançament d’un mes de quota, un cop tinguem informació més concreta us anirem informant, de moment la direcció del centre encara no sap exactament quan es cobrarà.

Esperem que l’ús de la paraula provisional en l’aprovació del manteniment de quotes no impliqui que al setembre tinguem sorpreses.

Esperem també que es mantingui el número d’educadores del centre i aquesta ràtio, que, junt amb la qualitat de les instal·lacions i de l’equip professional, mantenen la nostra escola en molt bon nivell.

————————————————————————————————-

El pasado martes 25 de junio se celebró el Pleno Ordinario en el Ayuntamiento y en el orden del día estaba contemplado hablar  de los precios públicos, incluyendo las cuotas de las Escuelas Bressol Municipales.

Según la nota de prensa emitida al respecto, se ha aprobado provisionalmente no subir las cuotas, se mantendrán las cuotas del curso 2012-13.

Además, han aprobado que se pida por adelantado la cuota de un mes en concepto del último mes del curso. Así quieren evitar las bajas repentinas y facilitar la incorporación de niños en lista de espera.

En cuanto a este pago por adelantado de un mes de cuota, una vez tengamos información más concreta os iremos informando, de momento la dirección del centro aún no sabe exactamente cuando se cobrará. 

Esperamos que el uso de la palabra provisional en la aprobación del mantenimiento de cuotas no implique que en septiembre tengamos sorpresas.

Esperemos también que se mantenga el número de educadoras del centro y esta ratio, que, junto con la calidad de las instalaciones y del equipo profesional, mantienen a nuestra escuela en muy buen nivel.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Escola i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s