Preinscripció a P3 2015-16

Del 10 al 17 de març es podrà fer la preinscripció al segon cicle d’educació infantil (P3) dels infants nascuts durant el 2012. En el moment de la publicació d’aquesta nota encara no s’ha publicat la resta del calendari de dates relacionades amb la preinscripció.

La Regidoria d’Educació l’Ajuntament farà dues sessions informatives: una oberta al públic el dijous 19 de febrer a les 17.30h a l’Edifici d’El Viver i una altra per a les famílies de l’escola el dilluns 23 de febrer a les 15.15h.

A les sessions informatives podreu resoldre els vostres dubtes respecte a tot el procés de preinscripció, la documentació que cal presentar i esperem que ja estigui disponible el calendari de totes les dates i terminis d’interès.

Mentrestant, podeu consultar la Guia d’Informació Educativa de Badalona per saber quina zona educativa i centres educatius us corresponen, així com el calendari de jornada de portes obertes per a poder visitar les instal·lacions dels diferents centres del vostre interès i on cada equip directiu explicarà el seu projecte i metodologia de treball, entre d’altres qüestions.

Recordeu que encara que no pugueu assistir ni a les sessions informatives ni a les diferents jornades de portes obertes, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), us atendran i us resoldran els dubtes que tingueu.

———————————————————————————————————————————–

Del 10 al 17 de marzo se podrá hacer la preinscripción al segundo ciclo de educación infantil (P3) de los niños nacidos durante el 2012. En el momento de la publicación de esta nota aún no se ha publicado el resto del calendario de fechas relacionadas con la preinscripción.

La Regiduría de Educación del Ayuntamiento hará dos sesiones informativas: una abierta al público el jueves 19 de febrero a las 17.30h en el Edificio El Viver y otra para las familias de la escuela el lunes 23 de febrero a las 15.15h.

En las sesiones informativas podréis resolver vuestras dudas respecto a todo el proceso de preinscripción, la documentación que hay que presentar y esperemos que ya esté disponible el calendario de todas las fechas y plazos de interés.

Mientras tanto, podéis consular la Guia d’Informació Educativa de Badalona para saber qué  zona educativa y centros educativos os corresponden, así como el calendario de jornadas de puertas abiertas para poder visitar las instalaciones de los diferentes centros de vuestro interés y donde cada equipo directivo explicará su proyecto y metodología de trabajo, entre otras cuestiones.

Recordad que aunque no podáis asistir ni a las sesiones informativas ni a las diferentes jornadas de puertas abiertas, en la Oficina Municipal de Escolarización (OME), os atenderán y os resolverán las dudas que tengáis.

Aquesta entrada s'ha publicat en Escola i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Preinscripció a P3 2015-16

  1. Retroenllaç: Preinscripció a P3 2015-16 (segona part) | AMPA EBM Pam i Pipa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s