Jornada portes obertes i preinscripció 2015-2016

La preinscripció a les escoles bressol es farà entre el 4 i el 15 de maig, a l’OME (Oficina Municipal d’Escolarització), podeu consultar el calendari amb les dates rellevants i el díptic informatiu que resumeix tota la informació referent a les diferents escoles, les portes obertes i la documentació a presentar. Recordeu que les quotes que trobareu al díptic són les actuals del curs 2014-2015. No és fins al juny aproximadament que s’aproven en el Ple Municipal les del curs següent i per això no són definitives. Tanmateix, no hi ha indicis que hagin de variar, de moment.

El proper dimarts 21 d’abril de 17:30h a 19h tindrà lloc la jornada de portes obertes a la nostra escola. Us convidem a venir a passejar per les instal·lacions i conversar amb les educadores de les diferents estances. Pareu atenció al pati, ple de diferents propostes de joc i on s’està plantant un hort. També fixeu-vos en l’atelier, el petit taller d’artistes situat al fons de l’escola i on van els infants en petits grups a fer propostes artístiques. El passadís està adornat amb uns mòbils al sostre que les famílies han realitzat a petició de l’escola amb materials recollits a la natura, dóna un caliu especial al camí d’entrada que fan els nens cada dia.

Per anar obrint boca, us posem a continuació un vídeo que ha preparat l’equip educatiu del centre per a mostrar un petit esbós del que és la preparació de les propostes pels infants i dels eixos principals que es treballen. Hi ha espais que no hi estan representats, com el pati o la placeta, aprofiteu les portes obertes per a visitar-los.

A la jornada de portes obertes hi haurà una petita presentació per part de la directora, la Rosa Pin, i una explicació del procés de preinscripció per part de la Lucrecia Gonzalez, la tècnica del Departament d’Educació de l’Ajuntament encarregada de les escoles bressol municipals. Intentarem, des de l’AMPA, estar presents per si voleu preguntar alguna cosa.

Ens encantaria que vinguéssiu a formar part de la nostra petita família, on l’educació, l’acompanyament i el respecte als infants són les prioritats.

——————————————————————————————————————————

La preinscripción al primer ciclo de educación infantil o jardín de infancia se hará entre el 4 y el 15 de mayo en la OME (Oficina Municipal de Escolarización); podéis consultar el calendario con las fechas relevantes y el díptico informativo que resume toda la información referente a las diferentes escuelas, las puertas abiertas y la documentación a presentar.  Recordad que las cuotas que encontraréis en el díptico son las actuales del curso 2014-15. No hasta junio aproximadamente que se aprueban en el Pleno Municipal las del curso siguiente y por eso no son definitivas. De todas maneras, no hay indicios de que tengan que variar, de momento.

El próximo martes 21 de abril de 17:30h a 19h tendrá lugar la jornada de puertas abiertas en nuestra escuela. Os invitamos a venir a pasear por las instalaciones y conversar con las educadoras de las diferentes estancias. Prestad atención al patio, lleno de diferentes propuestas de juego y en el que se está plantando un huerto. También fijaos en el atelier, el pequeño taller de artistas situado al fondo de la escuela y al que van los niños en pequeños grupos a hacer propuestas artísticas. El pasillo está adornado con unos móviles en el techo que las familias realizaron a petición de la escuela con materiales recogidos en la naturaleza, da un ambiente especial al camino de entrada que hacen los niños cada día.

Para ir abriendo boca, os dejamos un vídeo que ha preparado el equipo educativo del centro para mostrar un pequeño esbozo de lo que es la preparación de las propuestas para los niños y de los ejes principales que se trabajan. Hay espacios que no están representados, como el patio o la plaza, aprovechad las puertas abiertas para visitarlos.

En la jornada de puertas abiertas habrá una pequeña presentación por parte de a directora, Rosa Pin, y una explicación del proceso de preinscripción por parte de Lucrecia González, la técnica del Departamento de Educación del Ayuntamiento encargada de las escuelas bressol municipales. Intentaremos, desde la AMPA, estar presentes por si queréis preguntar alguna cosa.

Nos encantaría que vinieseis a formar parte de nuestra pequeña familia, en la que la educación, el acompañamiento y el respeto a los niños son las prioridades.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Escola, Notícies Escola i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s