EBM Pam i Pipa

La informació que trobareu sobre l’escola en aquest lloc web no és oficial. Malgrat haver conversat sobre el seu contingut amb la direcció del centre, podrien haver-hi equivocacions. Si us queda qualsevol dubte respecte alguna qüestió (funcionament, normativa, etc), si us plau contacteu directament amb l’escola.

Les Escoles Bressol Municipals de Badalona reben el nom de cançons populars infantils. En el cas de Pam i pipa, el nom es refereix a la cançó “El lleó no em fa por”

El lleó no em fa por

Seguint aquesta línia, les diferents estances reben el nom d’instruments musicals: picarols, maraques, xilòfons, güiros, xiulets, timbals i campanes.

La gestió del centre no recau a l’Ajuntament, sinó que surt a concurs. L’empresa que actualment gestiona les EBMs a Badalona és CLECE.

——————————————————————————————————————————–

La información que encontraréis sobre la escuela en esta página web no es oficial. A pesar de haber conversado sobre su contenido con la dirección del centro, podrían haber errores. Si os queda cualquier duda sobre alguna cuestión (funcionamiento, normativa, etc), por favor, contactad directamente con la escuela.

Las Escuelas Bressol Municipales de Badalona reciben el nombre de canciones populares infantiles. En el caso de Pam i pipa, el nombre se refiere a la canción “El lleó no em fa por”

Siguiendo esta línea, las diferentes estancias reciben el nombre de instrumentos musicales: picarols, maraques, xilòfons, güiros, xiulets, timbals y campanes.

La gestión del centro no recae en el Ayuntamiento, sino que sale a concurso. La empresa que actualmente gestiona las EBMs en Badalona es CLECE.

Anuncis