Els espais

ATENCIÓ – AQUESTA SECCIÓ ESTÀ PENDENT D’ACTUALITZACIÓ.

A l’inici del curs 2015-2016, l’equip educatiu del centre ha rebut formació sobre disseny dels espais de l’escola.

La sala d’acollida s’ha convertit en l’Espai de les famílies o sala de l’AMPA (encara no li hem acabat de posar un nom i rotular la porta) i hem deixat de fer d'”okupes” a la sala de mestres. La sala polivalent o La Plaça durant el curs 2014-15 s’ha convertit en un ampli atelier amb diferents propostes.

Els mòbils que cobrien el sostre del passadís han reduït en número (ja s’estaven fent malbé pel pas del temps).

També voldríem mostrar totes les propostes que es van implementant curs rera curs al pati.

De seguida que es puguin documentar fotogràficament aquests canvis procedirem a modificar aquesta pàgina.

Zona cotxets

A l’entrada ens trobem l’espai reservat per a deixar els cotxets (recordeu, ben plegats per a poder posar-los tots). Una mica amagat a la dreta, trobareu els serveis per als moments de necessitat.

Entrant pel passadís, a mà dreta, el primer que trobem és el despatx de la directora, la Raquel.

Acollida I Acollida IITot seguit està la sala d’acollida. Aquesta és la sala condicionada per al servei d’acollida. També és una sala que es pot fer servir per l’alletament o per a escalfar algun biberó o menjar.

Sala polivalentDesprés trobarem la sala polivalent, un ampli espai on es fan activitats lúdiques per als infants, reunions diverses i també és el lloc on s’allotgen les diferents visites importants durant l’any (la Castanyera, el Carnestoltes, ….)

Més enllà, una mica amagada, com l’acollida, tenim la cuina, sempre netíssima i a punt gràcies a la Loren Sancha.Cuina I

Si continuem pel passadís veurem la sala menjador per al personal del centre, amb vistes a un “aquari” particular.Menjador

Compartint les vistes, també hi ha la sala de mestres, que a voltes es converteix en part en la sala de l’AMPA (gràcies per deixar-nos un raconet!). Des de la sala de mestres s’accedeix a un magatzem on un pot trobar de tot, ja que en la nostra escola sempre s’estan fent servir materials de tot tipus per a crear noves propostes per als infants.

L'AtelierPassada la sala de mestres, i projectada en un inici com a consergeria, ens trobem l’atelier (taller en francès). Allà els infants de les estances de 2-3 anys hi van en petits grups amb una educadora a fer manualitats.

I pràcticament això és tot. Des de la cuina s’accedeix a la part d’ús intern del personal.

Per últim, però no menys important, s’ha de dir que totes les instal·lacions les trobareu sempre netes gràcies a la Mari Segovia i a la Clara Ortega.

———————————————————————

A la entrada nos encontramos el espacio reservado para dejar los cochecitos (recordad, bien plegados para poder ponerlos todos). Un poco escondido a la derecha, encontraréis los servicios para los momentos de necesidad.

Entrando por el pasillo, a mano derecha, lo primero que encontramos es el despacho de la directora, Raquel.

A continuación está la sala de acogida. Esta es la sala acondicionada para el servicio de acogida. También es una sala que se puede usar  para la  lactancia materna o para calentar algún biberón o comida.

Después encontraremos la sala polivalente, un amplio espacio donde se hacen actividades lúdicas para los niños, reuniones diversas y que se convierte en el comedor y también el lugar donde se alojan las diferentes visitas importantes durante el año (la Castanyera, Carnestoltes, ….)

Tocando a la sala polivalente, tenemos un espacio aprovechado para mantener un pequeño huerto. De este huerto se ocupan los mayores con la ayuda de las educadores.

Más allá, un poco escondida, como la acogida, tenemos la cocina, siempre limpísima y a punto gracias a Loren Sancha.

Si continuamos por el pasillo veremos la sala comedor para el personal del centro, con vistas a un “acuario” particular.

Compartiendo las vistas, también está la sala de profesores, que a veces se convierte en parte en la sala de la AMPA (¡gracias por dejarnos un rinconcito!). Desde la sala de profesores se accede a un almacén donde uno puede encontrar de todo, puesto que en nuestra escuela siempre se están usando materiales de todo tipo para crear nuevas propuestas para los niños.

Pasada la sala de profesores, y proyectada en un inicio como  conserjería, nos encontramos el  atelier (taller en francés). Allí los niños de las estancias de 2-3 años van en pequeños grupos con una educadora para hacer manualidades.

Y prácticamente esto es todo. Desde la cocina se accede a la parte de uso interno del personal.

Por último, pero no menos importante, hay que decir que todas las instalaciones las encontraréis siempre limpias gracias a Mari Segovia y a Clara Ortega.