AMPA

Des del 2010 , l’Escola Bressol Municipal Pam i pipa té una AMPA constituïda.

Què és una AMPA? Una AMPA és una Associació de Mares i Pares d’Alumnes. Es tracta d’una de les possibles formes en les que les famílies poden participar als centres educatius. A l’enllaç trobareu resumit el què i els perquès d’una AMPA.

En el cas de les Escoles Bressol, es donen un parell de particularitats que poden arribar a ser una limitació per al funcionament de l’Associació: aquesta etapa de l’ensenyament no és obligatòria i engloba un període curt de temps. Això implica que el temps que una família participarà serà com a màxim de 3 anys (a no ser que es renovi el cicle amb un nou infant). I per aquest motiu encara és més important l’esperit de participació per tal que l’AMPA rutlli i tingui continuïtat.

Així doncs, tots som AMPA i aquesta és la nostra web. Aquest és el nostre espai per a comentar, suggerir, inventar, crear noves maneres de millorar la nostra escola i la relació entre nosaltres i el personal que treballa per a tenir cura de la millor manera dels nostres petits.

Qui vulgui fer alguna aportació, ho pot fer deixant un comentari en aquesta web, deixant un missatge a la bústia de suggeriments situada al passadís de l’escola al costat del despatx de direcció o bé escrivint a l’adreça de correu electrònic ampaebmpamipipa@gmail.com

L’enllaç Què és una AMPA? porta a un document PDF extret d‘aquí

——————————————————————————————————————————–

Desde 2010, la Escuela Bressol Municipal Pam i pipa tiene una AMPA constituida.

¿Qué es una AMPA? Una AMPA es una Asociación de Madres y Padres de Alumnos. Se trata de una de las posibles formas en las que las familias pueden participar en los centros educativos. En el enlace encontraréis resumido el qué y los porqués de una AMPA.

En el caso de las Escuelas Bressol, se dan un par de particularidades que pueden llegar a ser una limitación para el funcionamiento de la Asociación: esta etapa de la enseñanza no es obligatoria y engloba un periodo corto de tiempo. Esto implica que el tiempo que una familia participará será, como máximo, de 3 años (a no ser que se renueve el ciclo con un nuevo niño). Y por este motivo aún es más importante el espíritu de participación para que la AMPA funcione y tenga continuidad.

Así pues, todos somos AMPA y esta es nuestra web. Este es nuestro espacio para comentar, sugerir, inventar, crear nuevas maneras de mejorar nuestra escuela y la relación entre nosotros y el personal que trabaja para cuidar de la mejor manera a nuestros pequeños.

Quien quiera hacer alguna aportación, lo puede hacer dejando un comentario en esta web, dejando un mensaje en el buzón de sugerencias situado en el pasillo de la escuela al lado del despacho de dirección o bien escribiendo a la dirección de correo electrónico ampaebmpamipipa@gmail.com

El enlace ¿Qué es una AMPA? lleva a un documento PDF encontrado aquí
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s