Projectes

En aquesta secció volem proposar / tantejar / rebre idees de projectes relacionats amb la comunitat de l’escola, especialment de les famílies.

Als comentaris o contactant, podeu opinar.

Ara mateix els projectes que miren de prendre forma tenen a veure amb la situació econòmica actual i serien:

  • Recerca de comerços patrocinadors: Buscar al barri comerços que s’avinguin a oferir alguna mena de descompte/promoció als socis de l’AMPA. Els comerços rebrien publicitat i possibilitat d’augmentar negoci en contrapartida.
  • Borsa de treball: Crear un espai en el que poder donar veus d’aquells que estiguin a l’atur buscant feina. Entre tots ens podem ajudar.

Això són possibles projectes que s’aniran posant en marxa. Si us han semblat interessants i creieu que podeu ajudar a posar-los en funcionament, sempre hi ha espai per a la col·laboració. Quan més actius siguin els socis de l’AMPA, més objectius es podran assolir.

——————————————————————————————————————————–

En esta sección queremos proponer / tantear / recibir ideas de proyectos relacionados con la comunidad de la escuela, especialmente de las familias.

En los comentarios o contactando, podéis opinar. 

Ahora mismo los proyectos que miran de tomar forma tienen que ver con la situación económica actual y serían:

  • Búsqueda de comercios patrocinadores: Buscar en el barrio comercios que se avengan a ofrecer algún tipo de descuento/promoción a los socios de la AMPA. Los comercios recibirían publicidad y posibilidad de aumentar negocio en contrapartida.
  • Bolsa de trabajo: Crear un espacio en el que poder dar voces de aquellos que estén en paro buscando trabajo. Entre todos nos podemos ayudar.

Esto son posibles proyectos que se irán poniendo en marcha. Si os han parecido interesantes y creéis que podéis ayudar a ponerlos en funcionamiento, siempre hay sitio para la colaboración. Cuanto más activos sean los socios de la AMPA, más objetivos podrán cumplirse.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s