Socis

Per ser socis de l’AMPA, només cal que descarregueu, ompliu i entregueu aquesta butlleta, juntament amb els 10 euros de quota anual.

Què se’n fa d’aquests diners? Es crea un fons el qual s’utilitza per al funcionament de l’associació, concretament pel material de difusió i l’organització d’activitats, però principalment per a finançar projectes de millora de l’escola.

Els comptes de l’associació estan a la disposició de qualsevol soci que ho demani, per al bonfuncionament econòmic de l’associació existeix la figura del tresorer.

——————————————————————————————————————————–

Para ser socios de la AMPA, sólo es necesario que descarguéis, rellenéis y entreguéis esta papeleta, junto con los 10 euros de cuota anual.

¿Qué se hace con este dinero? Se crea un fondo el cual se utiliza para el funcionamiento de la asociación, concretamente para el material de difusión y organización de actividades, pero principalmente para financiar proyectos de mejora de la escuela.

Las cuentas de la asociación están a disposición de cualquier socio que lo pida; para el buen funcionamiento económico de la asociación existe la figura del tesorero.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s